Wie ben ik

Ik ben Jacqueline Rutjes, gehuwd en moeder van 2 zonen. Sinds 1989 ben ik in het bezit van "Vakbekwaamheidsdiploma Hondentoiletteerbedrijf". Naast mijn werk als administratief medewerkster, beoefende ik hondentrimmen als hobby. Toen ik in 1993 zwanger werd van mijn 1e zoon, heb ik van mijn hobby een beroep gemaakt.

Als gediplomeerd hondentrimster werk ik volgens de originele trimschema's van de rashond. Als de eigenaar een ander model wilt, dan is dit altijd bespreekbaar. Kruisingen kunnen afhankelijk van de vacht, volledig naar wens in model worden gebracht. Ik behandel uw hond individueel, zodat hij in een rustige sfeer de volle aandacht en goede vakkundige verzorging krijgt.

Jacqueline-rutjes

Ik ben aangesloten bij de vakvereniging "ABHB" voor gediplomeerde hondentrimmers. Tevens beschik ik over verschillende vakbekwaamheids certificaten. Door het bezoeken van beurzen, shows, vakdagen en door het lezen van vakliteratuur, blijf ik helemaal up to date.

Ben lid/donateur van de Dierenbescherming, World Animal Protection en Stichting Dierenlot. Ben in het bezit van EHBO-diploma's voor zowel dier als mens. Ik beoefen het hondentrimmen met veel plezier en hoop het nog geruime tijd te kunnen blijven doen.

Scroll naar boven